Hiking pa kufij faqe me permbjatje terrori ha ha ha menova siber terrori
Published on April 28, 2008 By nukedi In Religion

Bismil'lahir^rahmanir'rahim

es-selamu alejkum we rahmetullahi we berakatuhu

Hamdi i takon vetem Allahut te Lartësuar dhe të Madhëruar , pershendetje,selame dergojm për me te mirin e njerzimit Muhammedin alejhiselam për familjen e tij të dashur si dhe përshokët e tij të zgjedhur dhe për të gjith bsimtarët nga të gjitha kohrat dhe të gjitha vendet.

Juve që e lexoni këtë shkrim ju thërras të pranoni se nuk ka të adhuruar me të drejt përveq Allahut dhe se Muhammedi alejhiselam është rob dhe i dërguari i Tij. Nëse këtë e pranoni jeni të shpëtuar në këtë botë nga ç'do e keqe dhe po ashtu të shpëtuar në boten e perjetshme nga zjarri i xhehnemit lënd djegëse e të cilit janë gurët dhe njerëzit.

vizitoni këto faqe:

www.udhezimidhedrita.com

www.forum-islamik.com

www.botaislame.com

www.ihsan.tvheaven.com/about.html

http://www.krenaria.com/


Comments
No one has commented on this article. Be the first!